Hybrid

Det vil alltid være et behov for en god digital samhandling med kommunikasjon, fildeling og effektiv dokumenthåndtering i en virksomhet selv om man også har behov for server-installerte forretningsapplikasjoner. For å løse dette kan Johnet tilby Johnet.sky -Hybrid som gir tilgang til alle løsninger for de som skal ha dette.

En full hybrid bruker får tilgang til alle løsninger: Office365 lokalt og i skyen (Outlook, Word, Excel, PowerPoint, Teams, Yammer m.m.). Bedriftens filer lagres i egen SharePoint i skyen som gir tilgang hvor og når man har behov. Alle brukere får OneDrive for Business for lagring av egne filer i skyen og lokalt. Tilgang til bedriftens fagapplikasjoner via app/klient på lokal PC. Bedriftens fagapplikasjoner kjøres fra servere i vårt datasenter.

hybrid
fleksibilitet image

Fleksibilitet og kontroll på lisenser

Dette betyr at ved å sette sammen /Samhandling og /Server løsninger vil man kun betale for det brukerne faktisk har behov for.

Behøver den ansatte kun tilgang til Office365 applikasjoner, behøver man ikke tilgang til server for andre applikasjon og betaler derfor ikke for det. Og de som må ha begge deler betaler for det.

En løsning med Johnet.sky -Hybrid gir virksomheten dermed bedre kontroll på lisensene og betaler for behovet.

Endrer behovet seg så endrer vi dette sammen. Noe som gir stor fleksibilitet for din virksomhet.

Kontakt oss for å finne beste løsning

Robert Aaslund Langerud

Robert Aaslund Langerud

Senior IT salgskonsulent

Spesialitet:

Den moderne arbeidsplassen

Kjetil Halvdan Hansen

Kjetil Halvdan Hansen

IT-salgskonsulent i Johnet AS

Spesialitet:

Mye om moderne arbeidsplassen – eksisterende

john-arild

John Arild Putten

Senior IT salgskonsulent

Spesialitet:

Server og nettverk – teknisk