Gi de ansatte riktige arbeidsverktøy

Akkurat som en snekker trenger verktøy av god kvalitet, trenger også kontoransatte riktig utstyr for å utføre jobben så effektivt som mulig.

PCer

En PC er det primære arbeidsverktøyet for de fleste som jobber på kontor. Hva slags innmat din PC bør ha, i form av minne, prosessorkraft, skjermkort og lignende, vil avhenge av arbeidsoppgaver. Hvis du jobber med oppgaver som krever mye minne, men har begrenset minne på PCen, vil den stå og henge. Derfor leverer vi hele spekteret av PCer fra de til et par tusenlapper opp til mange titusen. Vi gir gjerne råd slik at dere får riktige PCer.

pcer
skjermer

Skjermer

Noen er avhengig av å ha flere skjermer for å kunne føle at de jobber effektivt, mens andre foretrekker å jobbe på en skjerm. I tillegg å finne de riktige skjermene til de ansatte, har vi også store skjermer som kan brukes til å spre budskap i kontorlandskapet.

Tastatur og mus

Vi har et stort utvalg av mus og tastatur, trådløst eller med ledning, ergonomisk eller ikke. Finn produktene som passer til akkurat deres behov.

tastatur
hodetelefoner

Hodetelefoner

Vi har stadig flere onlinemøter, og det gjør at mange har sterke preferanser på hodetelefoner. Lydkvalitet på lyden i øret og mikrofonlyden er viktig, i tillegg til at mange ønsker en effektiv støydemping både av inn- og utgående lyd slik at ikke en selv og den man har møte med forstyrres av bakgrunnsstøy. Noen liker de store rundt hode, mens andre vil ha små ørepropper. Mens andre igjen, har enklere behov. Vi leverer hele spekteret, fra de som koster noen hundrelapper til noen tusenlapper.

Annet tilbehør

Vi leverer også «alt annet» av hardware, fra minnekort til printere til telefoner og komponenter. Mange bedrifter velger også fordi de da også for hjelp til innkjøp av alt av utstyr til arbeidsplassen.

apple-iphone-smartphone-desk

Dette sier kundene våre

Vi sender årlig ut en kundeundersøkelse hvor kundene gir feedback på hvordan de opplever oss, med mulighet for å legge inn kommentar. Her er et utvalg av kommentarene fra siste undersøkelse.​

Testimonials

Testimonial

Vi får alltid god hjelp i rett tid av hyggelig blide folk​

Testimonial

Meget godt fornøyd med salgsstaben og service på​ gjeldende rammeavtale​

Testimonial

Veldig bra. De er tilgjengelige og kan faget. Jeg har​ ingen ting å utsette på vårt samarbeid med Johnet.

Testimonial

Rask og god respons ved fjernsupport. Hyggelige og​ dyktige medarbeidere. God råd om løsninger.​

Testimonial

Fint at vi kan stikke innom og få løst problemer raskt.​

Testimonial

Veldig flinke til å hjelpe oss ved behov. Teknisk dyktige og gode til å finne løsninger, også merkantilt. ​

Testimonial

Alt der gjør for meg er topp​

Testimonial

Vi benytter Johnet til rådgivning og leverandør av utstyr. Opplever Johnet som veldig imøtekommende og løsningsorientert. Få ledd og kort responstid.​

Testimonial

Det er fint at dere møter oss på vårt nivå og er service innstilt. Dere setter dere godt inn i våre problemstillinger, og gir oss gode forslag på nye løsninger, samt god support ved akutte problemer.​

Testimonial

Vi setter stor pris på vårt samarbeid med Geir og nå også gjennomgang med Robert. Vår hverdag blir tryggere pga Geir sin viten om stedet!​

Testimonial

Bra lokal leverandør som jeg føler vi kan ta opp det meste med. Serviceinnstilt og kundevennlig.

Testimonial

Blir tatt seriøst og får god service selv som liten kunde.​

Kontakt John Arild for gode råd og løsninger

john-arild

John Arild Putten

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.