Johnet.sky-SmartArbeid-1024x762

Hvor ofte er det man ikke nå hører om at man skal og må effektivisere for å holde følge med, eller være et steg foran konkurrentene i markedet. For mange høres det ut som at å effektivisere betyr å kutte kostnader i alle kanter. Dette er ikke nødvendigvis løsningen for å få en effektiv og konkurransedyktig forretning.

I dagens samfunn ser vi alle etter  måter å gjøre hverdagen enklere og mer effektiv for å møte tidspresset. Det samme gjelder selvsagt i arbeidshverdagen.

Vi i Johnet har dette alltid lengst fremme i våre minner når vi jobber med våre kunder. Dette er noe vi stadig jobber med hver for oss, å øke kompetansen og alltid være oppdaterte i den digitale verden, slik at din hverdag skal bli lettere.

Med våre tjenester rundt vårt konsept SmartArbeid, har vi jobbet med et mål for øye. Nemlig at din bedrift ikke skal bruke tid på systemene, men på forretningen.

 Johnet.sky – for fokus på forretning

Det er mange tilbydere i markedet som tilbyr ulike tjenester og skyløsninger. Det vi i Johnet har gjort annerledes, er å sette en merkelapp på det vi tilbyr med navnet Johnet.sky.

Dette er et verktøy og en tjeneste som gjør det lettere for din bedrift og dine medarbeidere med å jobbe smartere og kunne fokusere på de riktige oppgavene.

Med Johnet.sky ønsker vi å gi tilgang til løsninger og rådgiving sammen med programvare og infrastruktur som gjør at våre kunder har stabilitet på IT infrastruktur som nettverk, sikkerhet og backup, og løsninger gjennom Office365 hvor man får utnyttet funksjonaliteten slik den er tenkt.

Ved å gi de ansatte og ledelse denne tryggheten om at den digitale løsningen i bedriften fungerer som tiltenkt ved bruk av fremtidsrettede løsninger, gjør at de ansatte øker sin effektivitet gjennom å kunne jobbe smartere og mer fokuserte.

#SmartArbeid har i ryggmargen fokus på å kunne enklere jobbe i team, være mobil, kunne jobbe på ulike digitale enheter som mobil, tablet, PC, Mac etc. og ikke minst ha rask og god tilgang til sine faktiske arbeidsoppgaver som gir fokus.

Summen av forbedring for team, mobilitet, multi-enheter og fokus er det vi legger i fellesbetegnelsen Samhandling.

Økt samhandling gir økt effektivitet.

 


 

Vi ønsker å høre hvordan din IT- hverdag er, og hvor vi eventuelt kan bistå deg og din bedrift for en smartere IT- hverdag?
La oss dele erfaringer.

Kontakt oss i Johnet via skjemaet under eller på telefon: 61 33 88 40 / e-post: salg@johnet.no og vi vil hjelpe med å finne og dekke de faktiske behovene også ut i fra vår erfaring fra andre bedrifters valg.

Blogg

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.