blueprint-company-concept-7366-768x512

 

adult-back-view-beanie-7368-1024x683

 

Ineffektivitet er den største konkurrenten for voksende organisasjoner. Enten det er innen finans, HR eller salg og marked, er alle avdelinger besatt av gjentakende tidstyver i databehandling. For å kommer over disse utfordringene, må bedrifter identifisere flaskehalsene og, viktigst av alt, automatisere.

Verktøy for å automatisere arbeidsflyter fjerner alle de ineffektive manuelle prosesser man har i dag. De gjør det mulig å slå sammen arbeidsflyter og andre operasjoner.
Selv om dette høres komplisert ut, gjør Microsoft Flow automatisering intuitivt og gir bedrifter et konkurransefortrinn.

Hva er Microsoft Flow?

Microsoft-Flow-1-300x131

Microsoft Flow er en skybasert løsning i Office 365 som automatiserer oppgaver på tvers av mange systemer, programmer og servicer. Eksempelvis, når noen laster opp en fil til OneDrive for Business, en automatisert arbeidsflyt kan være å sende beskjed til andre brukere via Microsoft Teams. Også gjentakende flertrinns forretningsprosesser kan automatiseres, og du behøver ingen kompetanse innen programmering for å lage dette.

Fra samling av data, og godkjennelse til informasjon og handlinger, gir Microsoft Flow et omfattende bibliotek av forhåndslagde arbeidsflyter for ulike handlinger. Og selv om det ikke finnes en mal som passer behovet og kravet ditt, kan du enkelt lage dette fra bunnen av. Microsoft Flow kan integrere flere ulike programmer og systemer som Office365, Dynamics 365, Facebook, MailChimp og Twitter for å gi mer automatiserte muligheter.

Under har vi samlet noen måter Microsoft Flow kan hjelpe din organisasjon.

Sømløs HR prosess

Felles HR prosesser er perfekte for automatisering. For nyansatte, Microsoft Flow kan settes opp til å sende øyeblikkelig ansettelsesavtaler, taushetserklæringer, og andre relaterte dokumenter og rapporter til dem første dag på jobb. Du kan også lage e-post varslinger for ulike avdelinger for å initiere informasjonsprosessen når ansatte er lagt til i bedriftens HR system.

Som for daglige HR oppgaver, er det maler i Microsoft Flows for å håndtere oppsigelser, medarbeidersamtaler og nødvendige godkjennere i prosessen. Microsoft Flow lar deg opprette skjemaer som logger betalbar tid gjennom et klikk på en knapp og videresender dem til ansvarlig for viderefakturering. Ved å innføre dette med tanke på HR, vil dine ansatte bruke mindre tid på langtekkelig dokumentarbeid og manuelle rutiner, og mer på verdiøkende prosjekter.

Feilfrie leverandørbetalinger

Selv på gode dager gjør man feil i håndtering av leverandørfakturaer. Man kan ta feil av innhold, glemme forfallsdatoer, eller rett og slett taste inn feil informasjon i databasen. Uansett årsak, bakgrunnen for disse feilene er nesten alltid fordi det gjøres manuelt.

Microsoft Flow minimerer ineffektive papir-baserte prosesser. Du kan programmere en arbeidsflyt som hele tiden tar informasjon fra fakturaer i et dokumenthåndteringssystem som SharePoint, og sender de til databasen for leverandørfaktura. En annen arbeidsflyt kan så ta over og rute fakturaen automatisk til ansvarlig for godkjenning og eventuelt utbetaling.

Microsoft Flow gjør det også mulig å sende påminnelser på e-post til utbetalingsansvarlige når det nærmer seg forfallsdato. Dette sørger for at fakturaer går igjennom standard flyt med ingen feil og samtidig sikrer mulighet for rabatt ved tidlige og presise betalinger.

Forbedret markedsføring og promotering

Microsoft Flow gjør det enkelt å promotere merkevarer. Systemet kan automatisk overføre innhold på sosiale medier som eksempelvis kommentarer om din bedrift, inn i et Excel-ark og gi deg daglige oppdateringer på markedstrender.

En enkel arbeidsflyt kan gi deg nå-tids oppdateringer på undersøkelser og e-post kampanjer, som gjør det mulig for beslutningstakere å forbedre markedsstrategiene.

Strømlinjet kundeservice

Raskere responstid gir deg muligheten til å tjene på reelle prospekter og kunder. Den beste måten å gjøre dette på er å automatisere salgsprosessene. For eksempel, når noen legger til en potensiell kundes kontaktinformasjon i CRM databasen, en automatisert arbeidsflyt kan sende en beskjed til ansvarlig for verifikasjon og godkjenning.

Og, en arbeidsflyt kan trigge ditt ERP system til å sende en velkomsthilsen og informere om din bedrift sin service den kan nytte seg av. Samt at Microsoft Flow kan sette i gang en e-post dialog om et tema hvor man kan sende en påminnelse til de ansatte om å følge opp kunden dersom mottakeren ikke besvarer innen en gitt tid. Dette oppmuntrer også ditt team til å bli mer proaktive gjennom å få gjort om potensielle kunder til å bli betalbare kunder.


Microsoft Flow kan passe inn i alle deler av din forretning. Og, som nevnt i prosessene over, så har vi nevnt kun en brøkdel av hva verktøy for å automatisere arbeidsprosesser er kapable til å utføre. Faktisk er det slik at det er nesten ingen prosesser du ikke kan automatisere på en eller annen måte. Kontakt oss i Johnet for å lære mer om Flow og hvordan komme i gang med dette samt hvordan det kan forbedre produktiviteten i din bedrift.

Johnet-sky-med-bakgrunn-1024x344

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *