Johnet-support-1024x683

Johnet-support-1024x683

For de fleste av oss som ikke jobber med bil, er det trygt at vi kan kontakte bilverksted ved ulike behov i forhold til bilen vår. Det gjør at vi føler oss trygge på at bilen starter og fungerer, samt at vi vet vi får hjelp når vi kontakter verkstedet. I tillegg er de gode til å gi råd i forhold til bilhold og endringer.

Denne type trygghet er det minst like viktig at man også har på arbeidsplassen.

For å følge med og ha kunnskap om digitale teknologier krever dedikert tid. Noe de aller fleste ikke har som tid til i sin jobb. Allikevel er dette ofte noe av de viktigste verktøyene mange jobber med og har behov for, og må vite at fungerer som tiltenkt.

Kundeopplevelse

Å ha et samarbeid handler mer enn kun support. Support alene handler om tilgjengelighet og trygghet til å få løst nåværende behov eller problem.

Vi i Johnet ønsker og strekker oss langt for at vi skal være samarbeidspartnere mer enn et rent support-senter. Dette for at det er viktig for oss at du har en trygg og fremtidsrettet IT-hverdag slik at du kan fokusere på forretning. Gjennom kunnskap hjelper vi selvsagt med nåværende behov, men vi gir mer av vår tid for at du skal få en lettere IT-hverdag. Dette ved rådgivning på både utstyr og løsninger for å møte morgendagens krav for å jobbe enda smartere.

Med en samarbeidsavtale med oss i Johnet skal du føle at du får den nødvendige hjelpen rundt dine IT relaterte spørsmål, god rådgiving, og du får den prioriteten du forventer som kunde uansett hvor stor du er.

 


 

Vi ønsker å høre hvordan din IT- hverdag er, og hvor vi eventuelt kan bistå deg og din bedrift for en trygg og fokusert IT- hverdag?
La oss dele erfaringer.

Kontakt oss i Johnet via skjemaet under eller på telefon: 61 33 88 40 / e-post: salg@johnet.no og vi vil hjelpe med å finne og dekke de faktiske behovene også ut i fra vår erfaring fra andre bedrifters valg.

Blogg

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *