Robert-Digital-samhandling

JohNET arrangerte frokostseminaret «Ny tid» torsdag 7. mars, hvor digital samhandling og digital kommunikasjon var tema. Et tema som fylte lokalene hos Hadelandshagen på Gran med nesten 50 lydhøre deltakere fra det lokale næringslivet.

Det ble en god start på dagen med nydelig frokost servert av Lunner Produkters flinke ansatte på Cafè Lu.

Daglig leder i JohNET, Oscar Engeli, satte startskuddet med å ønske velkommen. Han fortalte kort om JohNET sin utvikling som har gått i takt med den teknologiske utviklingen helt fra oppstarten i 1988 og fram til nå. Samt litt om hva han har sett i glasskula for hvilken vei og tid vi går inn i. Fra manuelle operasjoner – innom digitisering – via digitalisering og frem mot digital transformasjon.

Scenen ble så overlatt til Robert Aaslund Langerud fra JohNET, som satte fokuset på den digitale samhandlingsplattformen Office365 som JohNET leverer gjennom varemerket JohNETsky. Hvordan utnytte den muligheten som ligger i plattformen for å bli en moderne arbeidsplass for å tiltrekke seg gode og neste generasjons arbeidstakere og kunder. Dette gjennom å gi de ansatte digitale løsninger for å kunne ha fokus på sine faktiske oppgaver uten å måtte lete etter informasjon, løsninger for enklere samhandle og jobbe i team, jobbe på ulike kanaler som pc, mobiltelefoner, nettbrett og da kunne jobbe der man oppholder seg. Dette er løsninger som JohNET jobber mye med, og kommer til å fokusere enda mer på i tiden fremover.

Med nybakt kringle og kaffekoppen fylt opp igjen, var det tid for sceneskifte hvor Robert overlot ordet til Joel Joelsen i Databeat.net.

Digital Signage og smart kommunikasjon gjennom digitale skjermer var et tema Joel brukte tid på å forklare effekten av. Effekten dette har, både for å fange interesse fra kunder og ikke minst et godt medium for internkommunikasjon var overraskende for flere av de oppmøtte.

Og med fokus på å gjøre denne delingen av godt innhold på en enkel måte ved å benytte de verktøyene de ansatte allerede er kjente med, gjør at man enkelt kan skape interesse og entusiasme for bedriften din.
Les mer om DatabeatOMNI

Tilbakemeldingen vi i JohNET har fått i etterkant gir oss informasjon om at tema og innhold falt i smak hos de som hadde tatt seg tid til å møte opp for litt faglig påfyll.
3-Stort-publikum-e1552564605256-300x161

2019-03-07-09.05.13-1-300x146

1-Robert-Digital-samhandling-300x146

2-Joel-Databeat-Digital-Signage-300x225

4-Stor-aktivitet-i-etterkant-300x146

5-Den-glade-arrangør-e1552565361160-184x300

6-Frokost-fra-Cafe-Lu-e1552563902917-225x300
Kontakt oss

Er du interessert i å høre mer om hvordan få orden på dokumentflyten og internkomunikasjon gjennom JohNETsky, samt hvordan digital skjermkommunikasjon kan hjelpe din bedrift, ta kontakt med oss for en prat.

Telefon: 61 33 88 40
E-post: salg@johnet.no

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *