POS – Point of Sale

Vi tilpasser kasseløsninger til din bransje og ditt behov. Vår konsulent Robert har 15 års erfaring innen POS, og tilpasninger av kasseløsninger. Sammen finner dere den ideelle løsninger, og så implementerer vi.

VisBook

VisBook leverer markedets mest komplette booking- og administrasjonssystem rettet mot overnattingssteder.

Hva legger vi i ordet komplett?

VisBook er en løsning, som griper inn i alle forretningsprosesser, for den daglige driften av ditt firma. Fra gjesten bestiller sitt opphold og til lenge etter avreise, understøtter VisBook deg til å fokusere på det som er viktig – nemlig gjestene.

Med VisBook har du mulighet for automatisk innsjekk og full oversikt over boende gjester.

Systemet leverer selvfølgelig det du trenger av løsninger for fakturering, betaling, regnskap og oppfølging av gjestene i etterkant.

VisBook har egne versjoner tilpasset kjedesystem, hotell eller camping.

Mer informasjon om VisBook.

Johnet er foretrukken partner for leveranse av PC- og kassautstyr til VisBook sine kunder.

Visbook

Produkter for deres behov

Gjennom vår bransjeerfaring både innen hotell, overnatting, restaurant og reiseliv tilbyr vi produkter som vil dekke ditt nåværende og fremtidige behov om det er for bruk i resepsjon, bar, i spa avdeling eller lignende.

Våre produkter er testet med VisBook og sikret at fungerer sammen som ikke er en selvfølge som mange tror og håper. Har også gode garantier på det vi leverer som er nødvendig i deres bransje.

Ta kontakt og sammen finner vi det som passer dere best om det er løsninger for resepsjon, restaurant, bar, nettbrett, kjøkkenløsninger eller andre IT relaterte behov hos dere.

Ønskes det pris på utstyr gjennom finansiering, har vi samarbeid med SG Finans og kan ordnet dette for dere.

Resepsjon, kjøkken, restaurant og bar

Yter du service til gjester? Da ønsker vi at ditt hovedfokus skal være leveranse og service, og at det administrative skal flyte automatisk.

Vi leverer løsninger for resepsjon, restaurant og bar som understøtter hele veien fra booking til utsjekk, fra bestilling til gjesten går ut døren. Under hele gjestens opphold vil systemet ha kontroll. Når gjesten har sjekket ut leverer systemet alt du trenger for regninger, betalinger og regnskapsføring.

I tillegg er det også viktig å har verktøyene som er tilpasset den bruken man har behov for. Som i resepsjon hvor man har større behov for mer info i skjermbildene, eller i restauranten hvor man kun har behov for et salgsbilde for å legge inn bestillinger og utføre betalinger.
Derfor er det da viktig å ha arbeidsverktøyene som er tilpasset de ulike funksjonene for effektiv og god service.

nettbrett og mobil

Nettbrett og mobil

Kunne du ønske å yte service ute der hvor kunden befinner seg?

Vi leverer topp moderne løsning for hotell og restaurant bransjen som benytter VisBook som gir servicen deres mobil. Med trådløs teknolog kan man knytte sammen nettbrett, bankterminal og kvitteringsskrivere som gjør at alt kan foregå der hvor kunde oppholder seg.

Bankterminaler og annet fysisk tilbehør

For å yte den beste løsningen på betalingsterminaler er det tryggest og best å sørge for at dere, våre kunder, etablerer avtale direkte med de beste på dette markedet.

Vi er forhandler av bankterminaler både for Nets og Verifone som gir dere fremtidsrettede løsninger tilpasset det behovet dere har.

Vi leverer alt av fysisk maskinvare til din bedrift. Din butikk, resepsjon eller restaurant, alt fra PCen til kasseløsningen til diverse tilbehør.

Vi setter det hele sammen for deg og kan klargjøre og konfigurere opp på forhånd, slik at du har en komplett løsning du kan plugge inn og begynne å bruke nesten med en gang.

bankterminaler

Kontakt Robert for beste løsning

Robert Aaslund Langerud

Robert Aaslund Langerud

951 98 964

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.