Møterom

Løsninger for møterom og video konferanse

Føler du at tiden ikke strekker til og at løping og kjøring til og fra møter tar all tiden din?

videokonferanse

digitale møter – Mer aktuelt enn noen sinne

Alle har fått ny og mer erfaringer med digitale møter i den siste tiden. Og for mange har dette blitt gode erfaringer som har gitt rom for noen endringer i måten vi holder møter på mellom lokasjoner.

Noen har også hatt utfordringer med digitale møter. Uansett erfaringer, er det like viktig å sikre gode løsninger og verktøy for å gjøre møtene så effektive som mulig selv om man ikke sitter samlet i samme rom.

tradlos

Trådløs overføring av idéer

Kunne du ønske et møterom hvor behovet for kabler er tatt ned på det minimale? Eller kanskje ikke vises i det heletatt?

BenQ InstaShow er en trådløs presentasjonsløsning som enkelt viser innhold på din PC, Mac eller mobil enhet på skjerm. Dette uten behov for installasjon av programvare.

meeting

Bilde – Skjerm eller lerret?

I dag velger de fleste profesjonelle skjermer så lenge behov for størrelsen ikke overstiger 100». Skulle behovet være større, så vil enten lerret med prosjekter eller videovegg være løsningen.

Profesjonelle skjermer med størrelser fra 43» – 98» gir de beste bildene og løsninger som er det enkleste å drifte. Disse kan også benyttes til flere ulike formål dersom ønsket eller behovet skulle dukke opp. Enten med visning av innhold for eksterne eller interne mellom møtene eller streaming av info man har abonnementer på.

lyd

Lyd – Hør og bli hørt

Sitter man i et videomøte, er det ingen ting som er så irriterende som dårlig kvalitet på lyden. Enten forstyrrende elementer eller annet som gjør at man ikke helt får med seg innholdet på en god måte.

Sammen med gode bilder er lyd med på å gi positive følelser av digitale møter som gjør at dette ikke blir et tema.

God lyd betyr gode mikrofoner og gode høyttalere. Og helst løsninger som fjerner lyder som ikke hører hjemme i møtet.

Lite Møterom

Små møterom med plass for 2-4 personer er blitt svært populært. Dette er mindre rom som innbyr til digitale ad-hoc møter, møter for brainstorming, presentasjoner i små grupper eller i videogrupper for å drive god og effektiv samhandling.

Dette viser seg å være rom som gir effektiv bruk av kontorområder.

Slike små huddle rom, er på grunn av størrelsen koster mindre enn større møterom. Dette siden det ikke er behov for 85» skjermer eller dyre kamera- og lyd- løsninger som skal fange store områder.

Med mindre skjermer og enkle, men godt videokonferanseutstyr som er enkelt å benytte, gjør at dette blir gode, effektive rom for å samhandle og kommunisere med andre. Et rom hvor gode ideer og utvikling kan utfolde seg.

lite moterom
medium moterom

Medium Møterom

Medium møterom med plass til 4-12 personer er den mest vanlige størrelsen på møterom. Kjennetegnet på disse er at avstanden til skjerm er noe større.

Men det betyr ikke at man ikke kan få til gode og effektive løsninger for at deltakerne har fokus på de samme tingene.

Med skjermstørrelse fra 65»-85» vil de fleste få med seg innholdet. Og når det gjelder lyd- og mikrofonløsninger til slike rom, kan man få stilige løsninger tilpasset den bruken og behovet man har. Viktig her å tenke på at størrelsen og antall personer nå gjør at man bør ha systemer som fjerner lyd man ikke vil ha med på møtet.

Hva med en soundbar med innebygget kamera hvor alt kobles til PC kun gjennom 1 kabel?

Eller hva skal du med kabel dersom du ikke skal ha kamera?

Stort Møterom

Store møterom anses for rom med plass til mer enn 12 personer. Større saler, auditorium og andre fellesrom hvor mange samles for felles informasjonsutveksling.

Disse rommene har ingen spesielle pakker man kan bare kjøpe. For størrelse, lysforhold, mikrofonplasseringer, hva kamera skal fange opp, hva skal vises på skjerm, hvor mange skjermer skal man ha, er spørsmål som får betydning på løsning.

Sammen med våre leverandører på AV- utstyr vil vi gjøre vårt for å dekke de behov og romløsningene du eventuelt har for å samtidig få smidige, effektive og gode møter og samlinger.

stort moterom
3steg

3 steg til effektivt hjemmekontor

Kontakt Robert for beste løsning

Robert Aaslund Langerud

Robert Aaslund Langerud

951 98 964

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.