Digital skjermkommunikasjon

Vi i Johnet er stolt partner med Databeat hvor vi leverer enkelt, men funksjonsrikt web-basert skjermpubliserings løsning som gir deg mulighet til å publisere innhold til en eller flere info-skjermer.

DatabeatOMNI er enkel å bruke og med et brukervennlig grensesnitt så er løsningen tilrettelagt for at alle i din bedrift kan bruke det.

DatabeatOMNI brukes som verktøy av forskjellige bedrifter til ulike formål som ekstern markedsføring, intern-kommunikasjon, underholdning og informasjon.

databeatomni

Publisere innhold

Med DatabeatOMNI kan du enkelt publisere innhold til dine skjermer.

Du kan legge til ulike type medier som bilder, animasjon, video og nettside.

Planlegg dato og tid

Du kan planlegge når og hvor ditt innhold skal vises.

Med tidstyringsfunksjonen har du full kontroll på ditt innhold.

Bruk widgets

I DatabeatOMNI så har du tilgang til ulike widgets som gjør innholdet ditt mer dynamisk.

Du kan legge til RSS feeds, rutetider, værmelding og sosiale medier og andre funksjoner på toppen av innholdet på skjermen.

Kommuniser ditt budskap

Databeat har gjort digital skjermpublisering tilgjengelig for alle typer bedrifter, uavhengig av størrelse eller budsjett.

Kundene er representert i en rekke ulike industrier og de bruker DatabeatOMNI til å løse utfordringer i hverdagen som for eksempel intern-kommunikasjon, reklame og underholdning.

Vi har løst tusenvis av kundeutfordringer, la oss løse din!

kommuniser ditt budskap
digital dorskilt

Digitale dørskilt

Databeat Doorsign gjør det enkelt å lage digitale dørskilt som viser oppdatert informasjon fra din Office 365, Exchange-server eller Google G-suite.

Med touchskjerm fra Philips kan drop-in brukere med få tastetrykk reservere ledig rom eller ressurs direkte på skjermen.

Lag digitale dørskilt for møterom, ansatte eller andre ressurser og publiser egne bakgrunnsbilder, grafikk eller video for å tilpasse dørskiltene til din organisasjon.

Kontakt Robert for beste løsning

Robert Aaslund Langerud

Robert Aaslund Langerud

951 98 964

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.